Vidre de càmara

Vidre de càmara format per dos o més vidres (float, laminat, imprès, vidre de capa…) separats per un perfil, en el nostre cas SuperSpacer, un intercalari que dona més prestacions que l’ntercalari convencional (alumini).

TermicoGlass

Som fabricants de vidre de càmara, la nostre marca TermicoGlass compleix amb la normativa UNE EN 1279-5 . 2005 + A2:2010 que certifica que són aptes per a la utilització en edificis i obres de construcció.

La fabricació del vidre de càmara es realitza amb l’engaxat del vidre al perfil SuperSpacer (el vidre abans de l’enganxat ha passat per 2 rentadores de vidre per a que la capa interior estigui 100% neta). Es finalitza injectant silicona escalfada a 180 graus o silicona estructural, entre la part posterior del intercalari i els vidres, acturant com a segona barrer aïllant la qual proporcionarà la estanqueitat necessària de la càmara.

El vidre de càmara està destinat a colocar-se en un galce amb un sellat que podrà ser silicona. Si el vidre de càmara està destinat a estar en contacte amb l’aigua i exposat al sol, el sellat s’haurà de relitzar amb silicona estructural.

Vidres de càmara amb capa

  • Control solar: vidre que té la propietat de regular l’entrada d’energia solar no desitjada. Aconseguint d’aquesta manera una major sensació de comfort a l’habitatge gràcies a una menor temperatura.
  • Baix emisiu: els vidres de baixa emisivitat de última generació minimitzen pèrdues energètiques, augmentant el comfort i estalvi energètic, i reduïnt les emisions de CO2 segons les exigències del protocol de Kioto.
  • Vidre selectiu: els vidres amb capes selectives d’altes prestacions eviten la pèrdua d’energia cap a l’exterior (baix emisiu) i a la mateixa vegada permeten controlar l’entrada d’energia solar no desitjada (control solar).
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad