Vidre templat

La resistència a la flexió del vidre templat equival a més de 4 cops la resistència d’un vidre normal. En cas de trencament, es fragmenta en troços molt petits, sense provocar ferides tallants o profundes.

Vidre templat

El templat és un vidre que s’escalfa gradualment fins a una temperatura d’entre 575 i 635 graus Celsius per a després enfredar-lo rapidament amb aire. D’aquesta manera s’aconsegueix que el vidre quedi exposat a la seva superficie a tensions de compresió i en el seu interior a presions de tracció, donant-li major resistència estructural i al impacte que el vidre sense tractar, tinguent la ventatja adicional de que en cas de trencament es fragmenta en petits troços inofensius (pel qual es considera un dels tipus de vidre de seguretat).

Totes les manufactures, ja siguin talls de dimensions, cantos polits o taladres s’hauràn de realitzar previament al templat.

Lacobel templat

El nou lacobel templat, la versió de seguretat del vidre lacat lacobel. Mantenint, inclús millorant, tant el brillament com la estètica del clàsic lacobel, el nou lacobel templat ofereix una sèrie de ventatges adicionals:

  • El lacat és uniforme, el color és estable després del procés de templat i, més a més, la qualitat del lacat aplicat ens dona una probabilitat de ratallada durant el transport molt baixa, inclús abans del templat.
  • La seva resistència i la seva seguretat el fan apte tant pel seu ús interior com pel seu ús exterior, siguent resistent també a xocs tèrmics.

Alguna de les seves aplicacions:

  • Mobiliari
  • Revestiment mural: cuines, parets de restaurants, hotels, botigues, oficines…etc.
  • Revestiment de façanes

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad